Vi på Mötesplats Steneby ville ha en personlig gåva att ge bort som dessutom rimmar med vårt arbete; att kreativa ska kunna bo och arbeta med kultur i Dalsland. Där föddes Mötesplats Steneby muggen! En mugg formgiven och skapad av en keramiker/formgivare, med koppling till Dalsland. En mugg som porträtt av Mötesplats Steneby. Keramikern/formgivaren har vårt fulla förtroende i skapandet och det enda vi ber om är att muggen är gul och har vår fågel på något vis tryckt/avbildad på muggen. Liten upplaga och en unik och användbar gåva. Visst är de fantastiska?

Här är en katalog över våra muggar såhär långt!

2023 - Lise Wichmann

Lise Wichmann är en keramiker i Fengersfors som dessutom håller mycket på med odling!

Du hittar Lise på Instagram, på hennes hemsida och du hittar hennes alster i Not Quite-butiken.

2022 - Stella Palm

Stella Palm är konstnär som bor i Fröskog och medlem i Not Quite. Hon arbetar med många material och utrycksformer men bland annat i lera/keramik.

Du hittar Stella på Instagram, och oftast hittar du hennes alster i Not Quite-butiken.

2021 - Jeff Kaller

Jeff Kaller är keramiker som bor i Dals Långed. Han håller numera till på Keramik kiosken som finns på hörnan av Mustadfors Folket Hus, och annars arbetar på HDK-Valand Campus Steneby.

Du hittar Jeff på Instagram, du kan titta förbi Keramik Kiosken då och då för att köpa hans alster  och nu mera även i Not Quite-butiken.

Fotografier av Astrid Berglund Lakso