Vi söker..

Mötesplats Steneby letar efter video/stillbilds-fotografer, skribenter, illustratörer & grafiska formgivare. Vi vill inte missa just dig nu när vi kartlägger folk att kunna anlita för olika uppdrag. Skicka in din portfolio så vi kan få lära känna dig och ditt formspråk.

Vi ser gärna lokala professionella utövare ifrån Dalsland med omnejd. Men vem som helst i Sverige kan skicka in sitt intresse!

Skicka oss ditt intresse till info@motesplatssteneby.se och bifoga din portfolio och vilken profession som du representerar av det vi söker.
Skicka gärna in senast 16 augusti 2021.

Vi kommer vara på semester, så om du har någon fundering så kan vi återkomma till dig när vi är tillbaka på kontoret i augusti.

• • •  

Mötesplats Steneby är ett samverkansnav, en idéutvecklare och generator för de kreativa och kulturella näringarna i Dalsland. Vårt uppdrag är att medverka till att konstnärer och kulturföretagare ska kunna arbeta med det de är bäst på. Kulturen lyfter och gör det möjligt att bo och arbeta med konst och kultur i Dalsland. Det skapar mångfald, hållbar tillväxt och utveckling i landskapet. Vi kallar det kulturdriven landsbygdsutveckling.