18/10 Framtidens Folkpark

Vill du vara med och skapa framtidens folkpark i Bengtsfors? 

Folkparken Valhall har varit en av Bengtsfors absolut viktigaste mötesplatser och en plats där historia skrivits med legendarer som The Osmond Brothers, Lill-Babs, the Boppers, Jerry Williams, Brolle & Charlotte Perrelli. 

Sedan 1993 har aktiviteten på platsen varit låg men nu har nya krafter börjat spira och en ny era är igång på denna fantastiska plats. Med fötterna i det gamla tar vi nu avstamp mot nya höjder. 

Den 18 oktober 2023 bjuder vi in till en framtidsresa på Valhall där vi tillsammans spånar och funderar över hur platsen kan utvecklas, vad vi vill använda parken till i framtiden samt vad vi kan uträtta redan nu. 

Under kvällen kommer du få en rundvisning i parken, bli uppdaterad på vad som redan är igång, samt få möjlighet att själv komma med idéer och tankar kring dess utveckling. 

Datum: 18 oktober 2023
Tid: 18.00-20.00
Plats: Folkparken Valhall, Bengtsfors
Ingen föranmälan krävs – vi bjuder på fika! 

Hållbarhetsfestivalen Västra Götaland är en självorganiserande festival som arrangeras 16-22 oktober 2023 runt om i hela Västra Götaland. Festivalen vill inspirera, uppmuntra till dialog och nya möten med hållbarhet i fokus. Läs mer här!