Mötesplats Steneby leker lekar

Mötesplats Steneby leker lekar

Varje år försöker vi hitta på någonting kul, utmanande och dela med oss av detta. Nu inför sommaren 2024 ville vi göra vår egen version av Bäst i Test, eller annat känt som Taskmaster – vi erbjuder här ”Mötesplats Steneby leker lekar”. Har du sett på programmet och tänkt ”hade jag varit med hade jag gjort ett bättre jobb”, och det är svårare än vad en kan tro. Men vi tycker att vår personal löste uppgifterna med kreativitet, glimten i ögat och många fantastiska kommentarer och meningar!

Se videos:arna här!

Här är en av fyra videomontage från de två aktiviteterna.  Priset var skapat av Karl ”Kalle” Hallberg. Vi respekterar att inte alla vill bli publicerad online, inspelningen var primärt för internt bruk att bevittnas under internkonferensen i maj 2024, men vi uppskattar att flera i personalen ville dela med sig av sin upplevelse. Under internkonferensen hade vi också ett sista delmoment, där en samlade poäng genom att kasta pil på ballonger i dåligt väder (sämre inspelning)

Vi hoppas att du delar glädjen med oss och gillar inspelningen lika mycket som vi gjorde!
Ha en kreativ sommar, önskar vi på Mötesplats Steneby.

SPOILERS! Vinnaren av ”Mötesplats Steneby leker lekar” är Annelie Kjellberg!

Poäng: Annelie 98, Anders 97, Marc 95, Vera 95, Mie 93, Funny 87

Film/klipp/ljud/ljus: Simon Hovemyr @kioskflippingfilms (instagram)
Aktiviteterna: Sophie och Amelia Björklöf
Plats: Mustadfors Folkets hus
På uppdrag av Mötesplats Steneby
Deltagarna: Anders Lindgren (verksamhetsledare), Funny Livdotter (kommunikatör), Mie Felth (kulturstrateg), Marc Hoogendijk (verksamhetsledare Open Wood), Vera Telemo (utvecklingsstrateg), Annelie Kjellberg (projektanställd för Change Creators)