Open Wood – En ny innovationsmiljö i Dals Långed

Projektet Open Wood nu har avslutats. Efter 18 månaders intensivt arbete har vi uppnått projektets mål och skapat en toppmoderna experimentverkstad och sex innovativa koncept för hållbar omställning inom möbel- och inredningsbranschen. Vi har nu en solid grund att stå på för framtida samarbeten och innovationer i Dalsland.

Vår vision slutar inte här. Nu fokuserar vi på att utveckla Open Wood vidare. Inför 2024 kommer vi att söka medel för att stärka verksamheten. Vi siktar på att kunna anställa en verksamhetsledare som ska leda och vidareutveckla innovationsmiljön Open Wood. Detta är början på en ny spännande fas där vi fortsätter att bygga partnerskap och utforma en långsiktig verksamhetsplan. Vår ambition är att göra Open Wood till en självförsörjande plats för hållbar omställning i Västra Götalandsregionen.

För närvarande är vår experimentverkstad tillfälligt stängd, men vi arbetar intensivt för att kunna öppna den så snart som möjligt. Vi vill bjuda in alla som är intresserade av att arbeta i verkstaden till ett möte där vi kommer att diskutera Open Woods nuvarande situation och dess framtidsplaner.

Mötet är planerat till:
Datum: 22 november
Tid: 17.30-19.00
Plats: Långedsverken, Hajuddevägen 6, Dals Långed
anmälan görs till anders@motesplatssteneby.se

Intresserad av att veta mer?
Hör av dig till Anders Lindgren
070 437 82 37
anders@motesplatssteneby.se