Föreläsning 6/4: Konst + Ekonomi med Lokala Valutor

Välkomna till ännu en seminariekväll inom processen Ekonomin, samhället och konsten som i kort kallas Konst + Ekonomi. Kvällens föreläsningar har fokus på miljö – hur ska samhällets ekonomi organiseras för att skapa hållbarhet? 

 

What’s art got to do with Doughnut Economics? – Rob Shorter
Rob Shorter jobbar med frågor kring samhälle och konst på Doughnut Economics Lab i Storbritannien. I sitt arbete undersöker han det övergripande och holistiska målet med doughnut-ekonomi – hur detta tankesätt kan skapa gemensamma mål och handlingskraft runt om i världen. Rob kommer föreläsa om Doughnut Economics, vad det innebär och hur det kan se ut i praktiken. 
(IN ENGLISH)

En ekonomi för välbefinnande inom planetens gränser – med Hannes Anagrius
Hannes Anagrius
är utbildad i hållbarhetsvetenskap med fokus på lokala valutor på Stockholm Resilience Center han har grundat podden Tillväxtparadigmet samt arbetat som skribent på miljönyhetssajten Supermiljöbloggen. Hannes kommer föreläsa om lokala valutor och dess roll i hållbarhetsarbetet. (PÅ SVENSKA)

Tid: 17.30-19.30 onsdag 6 april 2022
Plats: Digitalt via Zoom

*Frivillig kostnad – på valfri summa – kan du skicka till stöd för Ukraina. Du kan Swisha ditt frivilliga deltagande till 9001645
Märk gärna din betalning med ”Hjälp i Ukraina”.
Mer om detta på UNHCR

Föranmäl dig till föreläsningen här

https://zoom.us/j/93177993172

Illustration av Tobias Testi – för processen Ekonomin, Samhället och Konsten aka Konst + Ekonomi

Projektet är ett samarbete mellan Mötesplats Steneby och Not Quite