How Do You Do – Britt Ignell

Öppen föreläsning
20 mar
18:00
Biblioteket

How Do You Do är en föreläsningsserie som bjuder in intressanta människor att dela med sig av deras arbete, tankar, kunskap, framgångar och misslyckande. Värdefulla möjligheter att se vad som händer behind the scenes of a creative mind.

Allt i mitt liv är relaterat till mitt arbete som konstnär. Arbetet är min ledstång i livet, det som håller mig upprätt när det svajar av olika anledningar. Min ateljé är min fristad och mina material är min mylla för frön att gro i.

Jag har varit verksam med utställningar och offentliga uppdrag i 34 år nu efter min 8-åriga utbildning. Jag vill helst vara i min ateljé varje dag.

Vad är det som gör att jag fortsätter genom alla år? Hur har jag kunnat försörja mig? Hur upprätthåller jag min nyfikenhet? Varför tar just jag mig rätten att uttrycka mig?

Jag kommer att berätta om mina val och utmaningar och hoppas att det kommer att bli ett samtal mellan mig och dem som kommer för att lyssna.