Mötesplats Steneby visar sina nya fjädrar

Det är mycket nytt som händer med Mötesplats Steneby. De har en ny grafisk profil, ett finputsat arbetsuppdrag och lägger mer resurser på kommunikation.

Internt har vi kallat det Mötesplats 2.0 – Där vi fokuserat på att göra oss tydligare, mer tillgängliga och skapa verksamheten en fysisk karaktär.
-Kommunikatör Funny Livdotter

Mötesplats Steneby kan gå in i nästa år med en stark digital närvaro. De har skaffat sig en grafisk profil, egna sociala media konton och en hemsida.
Det ska bli en självklar plats att vända sig för nyheter, information, stöd och kunskap som berör konst och kultur utifrån utövarens perspektiv.

Verksamhetsledare Anders Lindgren visar stolt upp den nya logotypen

Skattjakt i Dals Långed
För att fira denna release bjuder Mötesplats Steneby in till en skattjakt! Mellan 18.00-20.00 på onsdagen den 14 oktober får vem som helst leta efter Mötesplats Steneby i Dals Långed, och när väl funnit alla kan deltagarna hämta sitt pris utanför det nystartade Studio Växt (hemslöjdsvägen 2, Dals Långed). Om skattjakten kan du läsa om här

Så vi vill uppmuntra att besöka Mötesplats Stenebys hemsida, följ oss på sociala media och varför inte skriva upp sig på vårat nyhetsbrev!