Tack Klara!

Klara Silvemarks tre veckors praktik har nu lidit mot sitt slut. Vi vill tacka Klara för hennes insats, engagemang och framförallt workshop som hon höll den 24 nov om återbruksgalleria med fokus kläder! Superfint arbetat!

Vad har du hittat på?
Jag har haft tre fantastiska veckor, där jag bland annat hjälpt till hos Mötesplats Steneby med att kicka igång ett projekt med utgångspunkt i att skapa en ”återbruksgalleria” i Dals Långed, med utgångspunkt i kläder. En plats för mötet mellan textil och cirkulärt tänk på olika vis! I veckan höll jag en workshop i Mustadfors folkets hus tillsammans med en fantastiskt peppad och inspirerande grupp där vi fikade och spånade tillsammans om vad en sån plats hade kunnat innebära.

Utöver det har jag åkt på en miniturné och träffat massa spännande kulturarbetare i Dalsland för att diskutera kultur, landsbygdsfrågor och platsutveckling. En ren lyx att få träffa människor i deras egna miljöer och få ta del av deras tankar om livet, konsten, kulturen, klurigheter och härligheter. Det tänkte jag fortsätta lite med under kommande kurs på min utbildning också. Väldigt kul tycker jag!

Vad tar du med dig?
Massa inspiration och idéer om vad en kan hitta på inom kulturlivet här i Dalsland framöver! Jag tar också med mig nya insikter och tankar kring vad kulturdriven landsbygdsutveckling kan innebära i praktik och perspektiv. Det tackar jag särskilt Mötesplats för, och alla andra som korsat min väg och stannat upp för samtal de här veckorna.

En mysig stämning på workshopen kring återbruksgalleria (fokus kläder) den 24 november. Klara Silvemark höll i workshopen genom Mötesplats Steneby