Vi söker..

Vi söker video/stillbildsfotografer, skribenter, illustratörer och grafiska formgivare! Vi vill inte missa just dig när vi kartlägger folk att kunna anlita för olika uppdrag. Skicka in din portfolio så vi kan få lära känna dig och ditt formspråk.

Om du har tidigare skickat in (förra årets utlysning, 2021) så kan du skicka en uppdaterad portfolio, men annars behöver du inte skicka in på nytt för att fortsatt vara i vår kartläggning.

Primärt letar vi efter dig som är verksam i Dalsland, men tar emot från hela Sverige!


Skicka oss ditt intresse till info@motesplatssteneby.se och bifoga din portfolio och vilken profession som du representerar av det vi söker.
Skicka gärna in senast 14 augusti 2022.

Vi kommer vara på semester, så om du har någon fundering så kan vi återkomma till dig när vi är tillbaka på kontoret i augusti.

• • •  

Mötesplats Steneby är ett samverkansnav, en idéutvecklare och generator för de kreativa och kulturella näringarna i Dalsland. Vårt uppdrag är att medverka till att konstnärer och kulturföretagare ska kunna arbeta med det de är bäst på. Kulturen lyfter och gör det möjligt att bo och arbeta med konst och kultur i Dalsland. Det skapar mångfald, hållbar tillväxt och utveckling i landskapet. Vi kallar det kulturdriven landsbygdsutveckling.