Vi söker: hållbarhetsnördar!

Nu har Mikael, Marc och Kacper startat det praktiska arbetet med vad vi än så länge kallar Testbädd Steneby. Med projektet vill vi skapa en mötesplats för utforskande och designdrivna projekt som bidrar till möbel- och inredningsbranschens omställning till en hållbar, grön och cirkulär produktion och konsumtion.

Vi kommer arbeta utifrån sex teman, eller som vi kallar det aktiviteter, och är nu i full gång att hitta aktivitetsledare för var och en av rollerna. Personerna vi söker ska vara väl insatta i respektive område och kommer att sätta ihop ett paket med till exempel seminarier, studiebesök, workshops och praktiska övningar för företagen i möbel- och inredningsbranschen som kommer till vår mötesplats. Omfattningen varierar lite mellan aktiviteterna men på ett ungefär någonstans mellan 200-250 timmar är tanken.

Aktiviteterna (eller teman som det också kan kallas) är: Slow Sustainable Manufacturing, Cirkulär design metod, Möbelkunskap, Traditionellt hantverk möter digital teknik, Resurseffektivitet och Återbruk.

Har du någon du tycker skulle passa perfekt till en av aktiviteterna, eller känner du rentav att du själv är den personen så tipsa oss gärna så snart som möjligt!
Mejla marc@motesplatssteneby.se eller mikael@motesplatssteneby.se

På Mötesplats Stenebys hemsida kan du läsa mer om projektet och de sex stycken aktiviteter som projektet innehåller. Du kan klicka dig vidare till projektet här!