Vi söker: Kreativa i Dalsland

Varje år kring sommar frågar vi efter kreativa utövare. Så åter igen lyser vi med vår Mötesplats Steneby ficklampa ut i Dalsland och världen efter: illustratörer, skribenter, video och stillbildsfotografer, och grafisk designers!

Vi vill inte missa just dig när vi kartlägger folk att kunna anlita i olika uppdrag. Skicka in din portfolio så vi kan få lära känna dig och ditt formspråk.

Om du har tidigare skickat in (2020 eller tidigare) så kan du skicka en uppdaterad portfolio, men annars behöver du inte skicka in på nytt för att fortsatt vara i vår kartläggning.

Primärt letar vi efter dig som är verksam i Dalsland, men tar emot från hela Sverige! Dock vill vi flagga för att vissa uppdrag går inte att utföra på distans. Som tex. fotografering. Vi vill tänka hållbart i form av tid, transport och utförande. Detta är en utlysning så vi kan få in namn på utövare som vi annars skulle ha missat i Dalsland. Inskickad portfolio utlovar inget uppdrag. Vi kontaktar dig om vi har något lämpligt som passar med ditt formspråk/uttryck.

Skicka oss ditt intresse till info@motesplatssteneby.se och bifoga din portfolio och vilken profession som du representerar av det vi söker.
Skicka gärna in senast 16 augusti 2024.

Vi kommer vara på semester, så om du har någon fundering så kan vi återkomma till dig när vi är tillbaka på kontoret igen i augusti.