Not Quite julkalender!

Under december bjuder Not Quite på en julkalender i sina digitala kanaler. Förhoppningen är att kalendern ska ge dig 24 anledningar till varför just du ska köpa en pusselbit. 

Om Bit för Bit: 
Pusslets originalbild är gjord av Katarina Aneer och efterhand som pusselbitarna säljs blir hela verket synligt på bitforbit.notquite.se där du också köper din bit. Bit för Bit är en del i arbetet med att förverkliga visionen om ett nytt, långsiktigt ägarskap för Fengersfors bruk. 

Du kan också följa Not Quites process för ett köp av Fengersfors bruk på: www.dennyabruksorten.se 
Passa på att handla lokalt! Pusselbitar säljs också i Not Quites fysiska butik på bruket, där du finner produkter och verk skapade av Not Quites medlemmar. Adventsöppet fre-lör 11-17 från imorgon fredag! 

Följ Not Quite på Instagram eller Facebook för att se julkalendern!

Not Quite är viktig för kulturen i Dalsland

Viljan, förmågan och beslutsamheten hos kulturföretagarna i Not Quite har gjort bruket i Fengersfors till den i särklass viktigaste platsen för kulturproduktion och kulturella upplevelser i Dalsland. Kraften blir ännu starkare när Not Quite är med och äger bruket. Då kan mer långsiktiga planer förverkligas och platsens betydelse växa ännu mer. Mötesplats Steneby stöder viljan att köpa bruket och ser i detta en fantastisk möjlighet att knyta ännu starkare band mellan Not Quite med Stenebymiljön i Dals Långed. Tillsammans skapar vi förutsättningar för ännu mer kultur och blir ett kulturproducerande nav som är unikt i Sverige.