vi söker: Koordinator med ansvar för kulturdriven utveckling och lokal samverkan

Mötesplats Steneby söker ny medarbetare med ansvar för kulturdriven utveckling och lokal samverkan.

Mötesplats Steneby arbetar med att det ska vara möjligt att bo och arbeta med kultur i Dalsland. Vi gör det genom att erbjuda affärsutveckling för kulturföretag och genom att medverka till bättre förutsättningarna för kulturproduktion. Våra insatser ska göra att fler företag startas och utvecklas hållbart. Det skapar arbetstillfällen och utvecklad försörjningskraft och ett rikare kulturliv i Dalsland. Detta behöver göras ekonomiskt, socialt och ekologiskt hållbart inom ramen för jordens biologiska kapacitet.

Nu söker vi en ny medarbetare med ansvar för kulturdriven utveckling och lokal samverkan. Målgruppen för insatserna är främst kulturföretag men kan också involvera andra sektorer där det finns möjligheter till värdeskapande samarbeten. Du jobbar nära aktörer i Stenebymiljön och på Not Quite i Fengersfors, kulturföretagare och andra delar av näringslivet och det offentliga och civila samhället i området. Dina arbetsuppgifter är att samordna, initiera, finansiera och leda projekt som skapar kulturdriven utveckling och samverkan i Dalsland.

I arbetsuppgifterna ingår att:

Initiera och leda projekt
skriva ansökningar för finansiering av projekt
ha budgetansvar
ansvara för redovisning efter genomfört projekt.
arrangera och vara värd för sociala aktiviteter
vara rådgivare till företag och organisationer
bedriva research och omvärldsbevakning

Vi söker dig med relevant erfarenhet och utbildning. Du har arbetslivserfarenhet från liknande uppdrag där du var projektledare med ansvar för att skriva ansökningar, finansiera och leda projekt. Du gillar att arrangera, organisera och vara värd för sociala sammankomster och evenemang. Du gillar att skapa nya kontakter och vårdar relationer.  Du uttrycker dig väl på både svenska och engelska i tal och skrift och kan bidra i kommunikationen av verksamhetens innehåll. Mötesplats Steneby är en liten organisation där medarbetarna jobbar i nära samarbete med varandra och i sina egna uppdrag. Det ställer krav på förmåga att samarbeta och att kunna arbeta på egen hand. På Mötesplats Steneby handlar det mesta om positiv utveckling, stimulerande arbetsuppgifter och att samtidigt ha roligt på jobbet! Passar det här in på dig? Ansök idag!

Mötesplats Steneby är en del av GU Ventures som är Göteborgs universitets holdingbolag. Vi har vårt kontor på Steneby, Hemslöjdsvägen 1 i Dals Långed. Mötesplats Steneby finansieras av Västra Götalandsregionen.

GU Ventures är ett statligt ägt företag som arbetar med att utveckla och investera i företag och affärer med koppling till Göteborgs universitet. GU Ventures är projektägare för Mötesplats Steneby som ett led i HDK Valands verksamhet i Steneby.

Tillträde snarast
Anställningen är deltid 50% och tidsbegränsad till och med 31 december 2022
Sista dag för ansökan är 21 februari.
Ansökan med meritförteckning skickas till:
anders@motesplatssteneby.se

Frågor besvaras av

Anders Lindgren, verksamhetsledare för Mötesplats Steneby:
tel: 0704 37 82 37
mail: anders@motesplatssteneby.se

Andreas Albertsson, GU Ventures:
tel: 076-138 64 60
mail: andreas.albertsson@ventures.gu.se