Vill du ha ett bord på vår mässa?

Den 22 februari arrangerar Mötesplats Steneby, HDK-Valand Campus Steneby med flera ‘Careers Conference’, en konferens med workshops, mässa och föreläsningar som riktar sig för studenter, alumner och kulturföretagare med syfte att öka intresset att starta företag, jobba, leva, bo i Dalsland.

Syftet med Careers Conference är att:

  • Inspirera och öka studenter vid Stenebyskolan och HDK-Valand Steneby, alumners och kreativa utövares kännedom om Dalsland
  • Visa möjligheterna som finns i Dalsland för att jobba, leva och bo
  • Visa att det går att starta och driva kulturella, kreativa företag i Dalsland samt lyfta fram de stödsystem som finns

Vi arrangerar en mässa under Careers Conference där vi tillsammans kan ge deltagarna inspiration och visa förutsättningarna som finns att jobba, starta företag, utbilda sig, leva och bo i Dalsland.

Vi letar efter verksamheter, föreningar och initiativ som berikar livet i Dalsland. Vi vill också bjuda in företagare som har bakgrund i Stenebymiljön och som valt att etablera sig i Dalsland till mässan.

Plats: Open Wood i Dals Långed, entré via Hajuddevägen.

Tid: Mässa 22 FEB 2024, 12.00-17.00 ( konferensen börjar 09.00). Fokus för mässan är att visa upp Dalsland som plats att jobba, leva och bo.

→ Vill ni delta? mejla info@motesplatssteneby.se
→ Har ni frågor? Kontakta Anders Lindgren via mejl eller 070-437 82 37

→Info uppdateras kontinuerligt på: Careers Conference – Mötesplats Steneby (motesplatssteneby.se)

Kom gärna med tips på verksamheter, initiativ och företagare inom kreativa kulturella näringar (KKN) som kan vara inspirerande för besökarna av konferensen från era kommuner.

Careers Conference arrangeras av HDK-Valand Campus Steneby Göteborgs Universitet, Stenebyskolan, Mötesplats Steneby, Västra Götalandsregionens konsulenter inom konst och slöjd samt Bengtsfors kommun.

Läs mer om Careers Conference här!